Making Music Matter – All Time High!

Guldkantad silvermedalj :)

Det är stoltare och nöjdare än någonsin förr, som vi efter helgens SNOBS-konvent idag kallar oss Nordiska Silvermedaljörer. Efter en lång tid av hårt arbete och slit fick vi äntligen göra vårt allra bästa, och vi lyckades nå vårt mål att få känna att vi inte kunnat göra ett bättre tävlingspaket. Att sedan dessutom få den känslan bekräftad genom att scora våra all time högsta SNOBS-poäng – 81,4 – var en synnerligen välkommen bonus!

Tack till alla som stöttat, hejat och trott på oss. Extra stort tack till Eva Gullberg, utan vars hjälp vi aldrig hade kunnat lyckas så här bra, och till Eva Stahl och Ann-Louise Svensson, för ert outtröttliga stöd under annars ibland aningen trötta måndagsrep. TACK!

Annonser

2 svar

  1. Ann-Louise

    Grattis bästa EntertainMen, vilka härliga framträdanden ni bjöd på, hårt jobb och svett ger resultat!! Jag är så glad för er skull! Ni gjorde det! A-level!! KRAM

    30 april, 2012 kl. 5:03 e m

  2. Nelleke

    Ni var och är helt underbara och vilket sound det har blivit, wow! Vilka framsteg ni har gjort och vilken glädje det ger att få lyssna och se på er!! Hoppas kunna komma till något rep i juni. :-) Och vi ser sååååå mycket framemot att ha er på det europeiska konventet i mars. Det kommer att bli hur bra som helst! Konventteamet jublade när jag berättade att ni kommer!!

    30 april, 2012 kl. 11:49 f m

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s